fredag 6. april 2012

Vinnerlykke

Vet ikke hva som skjer for tiden, men jeg har virkelig hatt vinnerlykken med meg i det siste. :) Jeg er en sterk tilhenger av karma og tenker at man får det man gir. Et godt eksempel på det kom i fjor. Da vant jeg et nettbasert vinkurs verdt 3500 kr. Jeg satt og funderte litt på hva jeg skulle gjøre, men fant ut at jeg ville gi det til  noen som hadde mer "bruk" for det enn meg. Vedkommende som fikk det, ble veldig glad og i løpet av en måned eller noe fikk jeg vite at jeg hadde vunnet hovedpremien i Tines julekalender, som var et kakekurs med OL-vinner i konditorkunst, Bernhard Azinger. Ikke nok med det, han skulle komme hjem til meg og holde kurs for meg og noen utvalgte venner. Jeg inviterte med meg 4 venner og min mor og vi storkoste oss med baking fra klokken halv fem til halv elleve om kvelden. En helt fantastisk kveld. Vi prøvde oss bl.a. på konfekt, fruktminestrone med fylte canneloni, makroner og marmorert sjokolademousse. Da kvelden var over stod det igjen 10 kg lys sjokolade og 10 kg mørk sjokolade (70 %), som jeg kan bruke til senere prosjekter.

Så over til det jeg har vunnet i det siste. Det første jeg vant var boken Påske hele året av Arne og Carlos fra den flotte bloggen Lottemora sin tumleplass. Kjempesøt bok med masse artige strikkeoppskrifter. Etter litt ettertanke kom jeg imidlertid på at jeg ikke kan strikke og at jeg sannsynligvis ikke får lært meg i det i løpet av påsken, så da fant jeg ut at jeg ville gi den til noen som kunne få mer bruk for den enn meg. Og det gjorde jeg. Hun som får den er kjempefan av Arne og Carlos og kommer sikkert til å storkose seg med den. Det er til og med snakk om at flere skal samles en kveld og strikke fra boken. Og da kommer den jo virkelig til nytte.

Dagen før jeg bestemte meg for å gi bort strikkeboken, fikk jeg en hyggelig melding fra May Helen (bloggen Kronprinsessene) om at jeg hadde vunnet en lilla Rosendahl kaffekanne. Fantastisk!!! Det er nemlig slik at jeg har tenkt lenge på å kjøpe denne, men jeg har aldri tatt meg tid eller råd til det. Det må være skjebnen at jeg vant den. :)

Så i dag fikk jeg den foreløpig siste gledesbeskjeden om at jeg hadde vunnet hos Ellen (Villa Waleur). Der var premien to nydelige hjemmestrikkede kluter, fantastisk Pukka te og en nydelig kopp fra Au Maison. Og alt dette har jeg vunnet i løpet av påsken. :)

Håper alle dere andre får en fortsatt fin påske, jeg vet i hvert fall at jeg får det, selv om det snør for øyeblikket.

6 kommentarer:

 1. Wooow... skal si du har hatt vinnerlykke, og så mange flotte premier du har vunnet da gitt:))

  Ønsker deg en fortsatt flott og glad påske:)
  Påskeklem fra Marianne

  SvarSlett
 2. Så gøy! Og kanskje vinner du også boken "En dag" som jeg trekker vinneren av i morgen! takk for at du ble med:-) Hilsen fra Elin

  SvarSlett
 3. Så kjekt! Håper du vinner noe hos meg også. Takk for at du er med i gavedrysset mitt.
  Ønsker deg ei riktig god helg. Her har sola tittet fram akkurat nå. Så deilig!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så kjekt at du vant så mye flott!
  Og gøy du er med på min giveaway nå:)
  Ang hvem som vant de forrige giveawayene så har jeg begynt å publisere dem på facebook og kontakte dem det gjelder.
  Det var Willa Wegner og vivis verden som vant sist, og en som la igjen mailen sin.

  Tvi tvi :)
  ha en flott dag!
  klem fra Silje

  SvarSlett
 5. Hihi, så gøy da!
  Finnes ikke bedre enn litt vinnerlykke (og bra karma!) :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 6. Du har vunnet inne hos meg :)
  Jubi!

  SvarSlett