mandag 7. mai 2012

Giveaway med sengetøy fra By Nord

Bloggeren Therese med bloggen http://teresebfoto.com/ har en giveaway der du kan vinne et nydelig sengesett fra By Nord. Jeg har lenge vært en fan av dette danske designmerket og jeg gikk til og med så langt at jeg skrev en e-post til dem og etterspurte trådtettheten i sengetøyet deres. Dette førte til at jeg fikk en mistenksom e-post tilbake hvor de lurte på hvorfor i all verden jeg ville vite det. Jeg svarte at jeg viste at jo høyere trådtetthet et sengetøy har, desto mykere er det. De slo seg til ro med denne forklaringen og kunne fortelle at trådtettheten på sengetøyet var over 200 og at de ikke hadde vært borte i en slik forespørsel fra en kunde før. :-)

Dessverre er økonomien sånn at jeg ikke har tatt meg råd til å kjøpe sengetøyet fra By Nord ennå, og jeg har også prøvd lykken i forskjellige bloggkonkurranser, uten hell.  Så nå krysser jeg fingrene for at hellet snur (de som har lest det forrige innlegget har jo fått med seg at jeg har vunnet litt andre ting da.).

Hvis det er andre som har lyst til å være med på denne flotte giveawayen, er adressen: http://teresebfoto.com/2012/05/06/nydelig-giveaway-fra-by-nord/

Lykke til. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar